неділю, 4 січня 2009 р.

The Bodysnatchers



The Bodysnatchers були створені Nicky Summers, яка придумала ствовити повністю жіночу 2-тон групу, і в 1979 виникли The Bodysnatchers. Оригінальний склад групи:
Rhoda Dakar
Sarah Jane Owen
Stella Barker
Nicky Summers
Penny Leyton
Miranda Joyce
Jane Summers
Група не була дуже плодовитою і випустила лише 2 офіційних семидюймовки на 2-Tone Records. Після підписання контракту з 2-Tone Records вони зробили спільне турне разом з The Selecter. Вони проіснували недовго і через 2 роки розпалися.



















1980 - Easy Life
1. Easy Life
2. Too Experienced
Bonus
3. 007



















1980
- Let's Do The Rockstedy
1. Let's Do The Rockstedy
2. Ruder Than You



















Дуже раритетна семидюймовка, над нею почали працювати ще The Bodysnatchers. Цікавим є те що це фактично єдина їхня пісня, яку вони самостійно написали. Вся їхні пісні до цього були лише переробки традиційної ска класики. Але група проіснувавши 2 роки розпадається і Rhoda Dakar йде до The Special AKA на вокал. Де вона разом з ними записує цей сінгл на 2-Tone Records. Також при записі цієї семидюймовки брала участь Nicky Summers (бас-гітара) з колишніх The Bodysnatchers. Jerry Dammers, який теж допомагав при розробці цієї пісні, перед тим як піти з The Specials, сказав: "... це єдиний запис який був майже спеціально зроблений щоб його послухали один раз, і лише один."

1982 - Rhoda With Special A.K.A. - Boiler
1. The Boiler
2. Theme From The Boiler

Немає коментарів: